Saturday, October 23, 2010

Trenduri de octombrie: maxi, tricot si dantela







Dar nu numai acestea, cat si mohairul, casmirul si blana (eco, fireste), toate sunt la mare cautare in toamna aceasta! Accentele grunge suprapuse unui look feminin vor fi extrem de vehiculate in octombrie, alaturi de accesoriile cheie: sosete inalte, tricotate, manusi de dantela si caciuli voluminoase.

Maxi, maxi, maxi

Daca iti faceai griji ca trendul rochiei pana in pamant a trecut odata cu ultimele zile insorite ale lui septembrie, am o veste buna! Designerii mentin "maxi"-ul printre elementele de baza in aceasta toamna, compunand outfituri bazate exclusiv pe acest motiv. Rochia lunga din jerse lasa loc uneia tricotate, in culori moi, sau, dimpotriva, celei negre, din catifea sau dantela, purtata pe sub un cardigan cu motive norvegiene sau in nuante nude, lung pana la glezne. Rochia poate fi oricand inlocuita de o fusta maxi in culori vegetale, accesorizata cu o jacheta din piele biker si un colier etnic supradimensionat, foarte hot in octombrie.



Dantela, mohair si blana



O vreme neasteptat de friguroasa precum cea de luna aceasta se indulceste cu o pereche de sosete (tot maxi) din mohair, manusi dantelate si - cel mai cool item al sezonului - caciula din blanita (artificiala).

VerificaĊ£i ortografia

No comments:

Post a Comment